Media aandacht kookboek

Na een te gekke lancering van mijn kookboek, waarbij ik het eerste exemplaar heb overhandigd aan de burgemeester (L. van der Meijs) van gemeente Doesburg. Heeft dit kookboek enorme aandacht gekregen van De Gelderlander. Het was niet alleen een leuk interview maar ze hebben er ook echt iets moois van gemaakt. Het was nog wel even stressen want er werd een foto van mezelf gevraagd en of ik die voor 11 uur wilde aanleveren, oke (slik) dacht ik! Die selfies die ik in mijn huis, tuin en keuken maak kunnen echt niet. Oh help er is niet voor niets een reden waarom ik liever zelf achter de camera sta. Vervolgens heb ik een lieve collega gevraagd (Bas Weetink) of hij niet even tijd had om wat kiekjes van me te maken. Inmiddels al 2 telefoontjes gehad van de krant met de vraag waar de foto blijft. Terwijl ik nadenk welke pose ik nu weer moet aannemen. Ik werp nog wat verschillende blikken naar de camera en het is tijd om te bekijken of er iets krantwaardigs tussen zit. Gelukkig heeft Bas op het juiste moment op het knopje gedrukt, want we hebben een winnaar! 2 minuten voor 11 hoorde ik mijn computer zoeffff zeggen.