Kookworkshop of je mosterd lust!

Weten waar Abraham de mosterd haalt!

Het verstilde oude Hanzestadjes Doesburg aan de IJssel herbergt binnen zijn veste een uniek fabriekje.
Dit fabriekje maakt sinds 1457 mosterd nog steeds volgens eeuwenoud recept.

De inwoners van Doesburg “ Mosterdpotten “ zijn verknocht aan hun mosterd. Dit heerlijke gemalen mengsel van zaden, azijn en
specerijen heeft in elke keuken een prominente plek. Doesburgse mosterd is aan tafel een plezierige smaakmaker en uitstekend
bruikbaar voor het klaarmaken van de heerlijkste gerechten.

Deze kookworkshop geeft inzicht in de keuken waar de mosterd en basiscomponent azijn garant staan voor verrassende toetjes, kostelijke taarten, verrukkelijke vlezen, smaakvolle salades en geurige soepen.
Samen met de Doesburgse mosterd maakt u van de keuken een plaats waar u de mosterd in een heel ander licht beleeft.

Samen koken en gezellig eten in een sfeervolle culinaire setting.

Het is mogelijk hier samen, alleen, of met een groep voor in te schrijven. Schuif aan bij een gezellige groep mensen die allemaal van koken en lekker eten houden.
De minimale grootte van de groep is 10 personen en maximaal 20 personen.
Is de groep groter dan 20 personen graag een mail naar info@inbeeldt.nl of bellen naar 0652392193.
De workshop zal gehouden worden in de keuken van La Boucherie in Doesburg.

We gaan verschillende heerlijke gerechten klaarmaken onder begeleiding van Chef Guido Ottink.

Tarieven Kookworkshop 4-gangen ( 3 gangen zelf bereiden, vanaf 10 personen) € 55,00 p.p.
(amuse | voorgerecht |  hoofdgerecht | dessert | koffie of thee), 3,5 uur
Tarieven Kookworkshop 5-gangen ( 4 gangen zelf bereiden, vanaf 10 personen) € 62,50 p.p.
(amuse | voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie of thee) 4 uur
Er komt vis, vlees en groenten aan bod en het toetje is een verrassing!

De workshop bestaat uit:
– Welkomstglas bij ontvangst
– een eerste amuse van de chef
– 3 of 4 volwaardige gangen zelf bereiden onder begeleiding van onze chef
– koffie of thee met heerlijke bonbons met mosterd  na afloop
– receptuur van de bereide recepten

Drank op nacalculatie:
Frisdrank € 1,90 per consumptie
Bier € 1,90 per consumptie
Wijn per geopende fles vanaf € 18,50

* Drankarrangement € 19,50 p.p.
(onbeperkt fris, bier en onze geselecteerde huiswijnen) Uitsluitend voor de gehele groep te boeken.

* Wijnarrangement € 30,- p.p.
(bij iedere gang een passende wijn, onbeperkt frisdrank en bier) Uitsluitend voor de gehele groep te boeken.

Klinkt goed? Ook fan van mosterd? Kook mee! Hoe verloopt de workshop? Welkom in ons restaurant met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met Guido Ottink. Hij vertelt kort iets over zichzelf en het verloop van de workshop en dan gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. Guido begeleidt jullie bij het maken van de gerechten. Na de workshop mailen we de gemaakte recepturen door.

Extra
: Het kookboek “ Of je mosterd lust “, van Tamara Verheij is tijdens de kookworkshop aan te schaffen voor € 19,95 per boek inclusief een potje Doesburgse mosterd.
Winkelprijs € 24,95.

Wie is Guido Ottink, check zijn site www.kookook.eu

Heeft u interesse in deze heerlijke en gezellige kookworkshop neem dan contact op!

Tamara Verheij
Fotograaf / Uitgever / Kookfanaat

www.ofjemosterdlust.nl
www.inbeeldt.nl
info@inbeeldt.nl
0652392193