Of je mosterd lust! in de Doesburg top 10

Wat een eer! Het kookboek staat in de top 10 van de gemeente Doesburg.  Wie Doesburg kent , zal het volmondig beamen: Je krijgt er niet genoeg van. Het barst hier van de bezienswaardigheden. Meer dan 150 monumenten en vele musea waaronder het Doesburgse mosterdmuseum. Je komt je ogen tekort en genoeg horecagelegenheden waar je heerlijk kunt eten en van de Doesburgse mosterd kunt proeven. Een stadswandeling door de mooie straatjes van Doesburg is een aanrader en wie goede benen heeft, moet beslist de Martinikerk beklimmen. De gemeente Doesburg heeft een top 10 van highlights samengesteld. Check voor www.bezoek-doesburg.nl

Het boek is verkrijgbaar bij de Doesburgse mosterd museum, de lokale boekhandel en anders kunt u altijd een exemplaar bestellen op de site van www.ofjemosterdlust.nl